Állkapocsízületi vizsgálat

Dr. Renner Ferenc fogászat - K7 állkapocsizületi módszer Az amerikai Myotronics cég kizárólagos hazai képviselőjeként elsőként vezettük be és használjuk a K7 állkapocsízületi vizsgáló módszert Magyarországon. Az eljárás 1966 óta ismert a világon és ennek segítségével már sokan nyerték vissza egészségüket és testi-lelki egyensúlyukat.
A mai modern társadalom egyik jellemzője a krónikus fájdalmak megjelenése és a tartósan fennálló psychés feszültség. Ez utóbbi nem "csak" a gyomrot viseli meg, hanem a fogakat, a fogágyat és a rágóizmokat is. Újabb vizsgálatok szerint a lakosság több, mint 60%-nál jelentkezik az élete során olyan tünet, ami állkapocsízületi eltérésekre vezethető vissza.

Dr. Renner Ferenc fogászat - K7 rendszer vizsgálat és kezelés A K7 rendszer elemei:

  • a mágneskineziográf elemzi a rágómozgásokat és a rágópályákat
  • az elektromiográf (EMG) méri az egyes izompárok aktivitását
  • a J5 TENS kezelés ellazítja az arc- és a rágóizmokat

A fenti vizsgálatok és izomlazítás eredményeit felhasználva a software segítségével meghatározzuk az Ön optimális harapási pozícióját. Ennek megtartására számos kezelési lehetőség létezik, melyek közül minden esetben az egyénre szabott legoptimálisabbat választjuk ki.
Amennyiben panaszai a fentiek alapján felvetik az állkapocsízületi eltérés gyanúját ill. szeretné visszanyerni "kiegyensúlyozottságát", vegye fel velünk a kapcsolatot!

Betöltés...