A tökéletes mosoly specialistája

Dr. Renner Ferenc fogászat Közel két évtizedes szakmai karrierem építését két alapérték vezérelte és határozza meg most is:
  • tökéletesség a feladataim elvégzésében, amelyhez szükséges a teljes felkészültség, a rendelkezésre álló legjobb eszközök és körülmények biztosítása,
  • megszállottság a szakmai újdonságok felfedezése és alkalmazása iránt, ezért mindent megteszek, hogy folyamatosan a szakma élvonalához tartozzak

A fogászati implantáció és a szájsebészet már a fogorvosi tanulmányaim alatt az érdeklődésem középpontjába került és megszállottan készültem, hogy e szakma specialistává váljak. Már az egyetemi tudományos diákköri munkám témája is a fogászati implantológia volt.
A nemzetközi protokollnak megfelelően a fej-nyak sebészethez szükséges az általános orvosi végzettség is. Így már a fogorvosi tanulmányaimmal párhuzamosan tanultam az Általános Orvosi Karon is. Az általános orvossá avatásom előtt már megszereztem a fog- és szájbetegségek szakvizsgát, majd a második diploma után a szájsebész szakvizsgát is.
Szakmai kívácsiságomat a napi szakmai kihívások megoldása mellett speciális szakmai kurzusokon, továbbképzéseken, illetve konferenciákon szerzett új ismeretekkel igyekszem kielégíteni.
Erőfeszítéseim számomra akkor térülnek meg, amikor Ön - a kezelés befejeztével - hibátlan mosollyal, egészségesen és elégedetten távozik a rendelőmből.

Legfrissebb cikkek

Az állkapocsízületi megbetegedés története

2020.02.04 15:12

Az állkapocsízületi megbetegedéssel, azaz TMD-vel kapcsolatban már az ősi Egyiptomból is maradtak fenn feljegyzések, de az orvostudomány először a XX. század elején foglalkozott vele. A konkrét betegséget először 1934-ben Dr. James B. Costen fül-orr-gégész szakorvos írta le. Ő mutatott rá arra, hogy ha egy sín segítségével harmonizálni tudják a kiegyensúlyozatlanná vált harapást… 

tovább...

Nőket vagy férfiakat érinti inkább az állkapocsízületi megbetegedés?

2020.02.17 12:58

Ha sérülés vagy harapási rendellenesség miatt egyensúlytalanság alakul ki állkapocsízület működésében, először az állkapocs izmaira nehezedik nagyobb nyomás, majd ez átterhelődik a környező izmokra, és később az egész szervezetre. Ezt a tünetegyüttest nevezik TMD-nek (temporomandibuláris diszfunkciónak), azaz az állkapocsízületi megbetegedésnek.

tovább...

Betöltés...