Teljes szájrendezés

A 44 éves Ferenc azzal kereste meg Dr. Renner Ferenc rendelését, hogy az évek alatt elhanyagolt fogazatát rendbehozzák. Teljes szájrendezés történt.

Induláskor a menthetetlen, rossz állapotú gyökereket eltávolították. Aztán a K7 rendszerrel segítségével Dr. Renner Ferenc meghatározta az optimális fogérintkezést, ennek eredményét a fogászati sín 30 napos viselésével tesztelte a páciens. A bemérésnek köszönhetően Így már a kezelés elején megvolt a végcél, hogy milyen fogérintkezést szeretnénk kialakítani, már „csak alá kellett dolgozni”.

Ezt követte a bal felső régióba navigált implantációs sebészettel behelyezett négy darab, illetve a jobb alsó régióba behelyezett 2 db implantátum. Ezek begyógyulása után előkészítettük a fogakat koronákhoz és felhelyeztük a szkennelés alapján, digitálisan készült ideiglenes fogakat, melyekkel a páciens ellenőrizhette az esztétikát és a funkciót.

Ferenc egyik kívánsága az volt, hogy a korábban a két felső metszőfoga közötti rést szűnjön meg, valamint, hogy a jelenleginél világosabb, de természetesnek ható fogszíne legyen, „fiatalos fogformával”. Miután ezeket megfelelőnek találta a páciens, a digitálisan készült az ideiglenes pótlások alapján Dr. Renner Ferenc véglegesítette a fogpótlásokat, digitálisan tervezett és faragott cirkonkoronákkal.

A pazar eredmény mindenkit meggyőzött, a páciens most már bátran mosolyoghat az ügyfeleire, azzal a tudattal, hogy az állkapocsízülete is a helyére került és a jövőben ez már nem okoz neki testi tüneteket.

Betöltés...