Milyen tünetek jellemezhetik az állkapocsízületi megbetegedést, mikor érdemes rá gyanakodni?

Mindenekelőtt az állkapocsízület kattogása vagy pattogása, állkapocsfájdalom, szájnyitási nehezítettség, emellett krónikus fejfájás, migrén, nyakfájdalom, fülzúgás, eldugultfül-érzés, homloktáji fájdalom, szédülés, de akár derékfájás, testtartásváltozás, a fogak csikorgatása vagy csorbulása, arcfájdalom, szem mögött érzett fájdalom, valamint alvásproblémák (horkolás, alvás közben kialakuló légzéskimaradás).

Tudjon meg többet az állkapocsízületi megbetegedésről és a kezelési lehetőségekről! 

Ha a tünetek alapján magára ismeri, végezze el gyors szűrőtesztünket, ebből kiderül, javasolt-e neuromuszkuláris online konzultáción részt vennie!

A problémák a vírusjárvány okozta időszak alatt sem enyhülnek, sőt a bezártságból fakadóan még kellemetlenebbül élik meg a betegek. A koronavírus-járvány idején ONLINE neuromuszkuláris fogászati konzultációt biztosítunk, így egy virtuális találkozó során könnyen kiderülhet, panaszait állkapocsízületi megbetegedés okozza-e. Ha igen, a tüneteket részben enyhítő ideiglenes megoldásokat javaslunk, illetve  a veszélyhelyzet utánra időpontfoglalásokat is fogad Dr. Renner Ferenc a neuromuszkuláris fogászat szakértője. 

Az online konzultációhoz jelentkezzen be az info@rennerdr.hu e-mail-címen, levelében kérjük jelezze, videos konzultációt szeretne. 

A konzultáció menete:

  1. Küldje el jelentkezését az info@rennerdr.hu e-mail címre, adja meg nevét, címét, Skype nevét és a gyorsabb ügyintézés érdekében pedig telefonszámát is. Amennyiben a számlát egészségpénztár részére kéri majd kiállítani, kérjük adja meg tagkódját is!
  2. Telefonon keressük Önt, hogy egy közeli időpontot egyeztetni tudjunk. 
  3. Ezt követően díjbekérő alapján indítsa el utalását. 
  4. A megbeszélt időpontban jelentkezzen be a Skype felületére, a kép és hang együttes használatával, „Ferenc Dr.Renner” néven hívni fogja Dr. Renner Ferenc. 
  5. A konzultációt követően postázzuk a neuromuszkuláris felmérés (eredményét) emlékeztetőjét, valamint a számlát. 

A konzultáció időtartama, igény szerint, 15-25 perc, díja 10.000 forint. 

Olvassa el korábbi cikkeinket is!
A neuromuszkuláris fogászat története
Gyakori migrén esetén érdemes fogorvoshoz is fordulni

Betöltés...