Mónika története – A teljes szájrendezés

Mónika azért kereste fel Dr. Renner Ferenc rendelőjét, mert szerette volna rendezni a fogainak, szájának állapotát. Az interneten, a weboldalon találkozott a neuromuszkuláris fogászattal, mivel nem csak az esztétika, hanem a funkció is fontos volt számára, a rendelőt választotta.

Jelentős, napi színtű fejfájással és féloldali nyakfájdalommal küzdött. Az állkapocsízületi megbetegedésre utaló testi tünetek miatt indokolt volt a K7 rendszerrel végzett bemérés, melynek eredményét egy sín segítségével tudta tesztelni páciensünk. A sín helyesnek bizonyult, Mónika érezte a jóirányú változásokat, ezért Dr. Renner Ferenc hozzákezdett az optimális harapás kivitelezéséhez, a bemért fogérintkezésre fémmentes fogpótlások készültek.

Az újonnan megszületett mosoly nagyon tetszik a páciensnek. Mónika eddig is sokat mosolygott, de most még bátrabban teszi. A funkciót illetően is érzékelte a változást, kényelmesebb lett az új pozíció és javultak a testi tünetek is. Boldogan és elégedetten viseli új fogait.

Betöltés...